Hoe het werkt

Misschien is het wel de eerste keer dat je een fotoshoot wilt boeken, maar voordat je dat doet wil je natuurlijk wel eerst weten hoe zo’n fotoshoot precies werkt en nog belangrijker; hoe het is om door mij gefotografeerd te worden.

werkwijze-van-een-fotograaf-susanne-martens-fotografie

Mijn werkwijze

Na ons eerste contact zullen we al je wensen doornemen. Dit gebeurt per e-mail of telefonisch, wat voor jou het beste uitkomt. Bij elke opdracht bruis ik van de ideeën om zo aan elke shoot iets persoonlijk en unieks toe te voegen. Daarbij ben ik oprecht geïnteresseerd in jou, in wie jij bent. Daarna bepalen we de perfecte locatie die bij jouw wensen past. Je krijgt van mij een unieke Styleguide met de beste tips om je goed op de shoot voor te bereiden.

Vanaf enkele dagen voor onze fotoshoot hou ik de weersvoorspelling goed in de gaten. Blijft het droog, is er geen harde wind en geen onweer.. dan kan de fotoshoot gelukkig doorgaan! Is er bewolking voorspelt dan zorgt dit juist voor prachtige foto’s. Bewolking is namelijk de perfecte en meest natuurlijke ‘softbox’ die je  kan hebben tijdens een fotoshoot.

We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie. Tijdens de fotoshoot wandelen we door de omgeving zodat we verschillende foto’s kunnen maken. Bij mij hoef je niet het gevoel te hebben dat je moet poseren. Ik geef met subtiele benadering aanwijzingen om hét moment te vangen in een sfeervol en spontaan beeld. Ik doe mijn best om af en toe een goeie grap te vertellen voor de échte glimlach! Ik vraag je te vertellen over je passies, dromen of leuke dingen die je van het weekend gaat doen.. zo leer ik jou een beetje beter kennen en leg ik ongemerkt de emotie in jouw ogen vast.

Voor je het weet zit de fotoshoot er alweer op en kijk je met heel veel plezier terug op deze mooie ervaring. Ik ben natuurlijk net zo benieuwd als jij naar de foto’s en kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Je ontvangt al binnen 24 uur een preview, de rest van de foto’s volgt binnen 1 week via WeTransfer.

Jij hebt straks prachtige foto’s die voor altijd blijven bestaan, een tastbare herinnering.. dat is onbetaalbaar!

Susanne

Suus | Achtentwintig jaar | Mama van één | Creatieve Duizendpoot | Doe-het-zelf’er | Chocohollic | Dekentjesmens

Het is goed en belangrijk om te weten of ik bij jullie pas. Daarom omschrijf ik in het kort wie ik ben en wat mijn passies zijn in het leven. Zo leer je mij een beetje kennen.

LIEVE WOORDEN

‘Niet alleen geweldige en supermooie foto’s, maar ik heb de zwangerschapshoot als zeer prettig ervaren, en dat allemaal dankzij Susanne. Bedankt voor deze mooie ervaring.’

Ceci

‘Susanne heeft een open en enthousiaste houding waardoor wij onszelf konden zijn. Hierdoor verliep de shoot heel natuurlijk wat ook zeker terug te zien is in het eindresultaat!
Ze heeft duidelijk kennis en ervaring in fotografie en wist met de juiste settings, belichting en houding een voor ons het perfecte plaatje te schieten. Susanne neemt de moeite om je te leren kennen, zodat ze zich goed in het moment kan verdiepen voor het beste resultaat.
Wij zijn ontzettend tevreden en daarom mag ze ook onze newborn shoot doen, omdat we zeker weten dat we wederom een mooi resultaat zullen krijgen.’

Nicole & Wessel

‘Susanne is een professionele, bedreven, creatieve en vriendelijke dame! Ze zorgt voor een ontspannen en fijne sfeer, denkt mee en neemt echt haar tijd voor de juiste hoek, lichtinval etc. Susanne daagt je ook uit om net iets verder te gaan of uit je comfortzone te komen op een leuke manier zodat het toch ontspannen blijft en je een mooi resultaat krijgt.
Ik heb een goeie klik met Susanne en kan al mijn wensen met haar bespreken, ze neemt écht de tijd.’

Marlies

‘We zijn allebei niet zo’n fan om voor de camera te staan. Susanne wist ons met haar super vrolijke en relaxte houding zo te ontspannen dat we heel veel lol hebben gehad tijdens de shoot. De foto’s zijn heel mooi geworden en we zijn er super blij mee!!
Een echte aanrader.’

Lisette & Jeroen

‘Neemt de tijd, denkt mee en maakt prachtige foto’s. Zijn heel blij met de mooie cake smash foto’s.’

Tamara

‘Top fotograaf, denkt out of the box met geweldig mooie resultaten.’

Pantha

‘Susanne is sterk in artistieke uitingen, leeft zich diepgaand in in de gene die zij fotografeert en is zeer behulpzaam in het tot stand brengen van mooie resultaten!’

Kitty

© Susanne Martens Fotografie 2020