Portret

Liever direct naar de fotosessies en prijzen?

Ongedwongen & spontaan

De belangrijke vraag; waarom wil jij je door mij laten fotograferen?

Ik ben een gevoelig, spontaan en lief persoon die fotografie al van jongs af aan als passie heeft. In de spotlight staan doe ik niet graag. Ik ben juist iemand die de spotlights (in dit geval de camera) zelf in handen wilt hebben. Dat is waar ik mij het fijnste bij voel en waar ik mijn natuurlijke ik kan zijn. Aan mij de taak om jou je natuurlijke ik te laten zijn en je op je best te fotograferen. Juist omdat ik weet dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is om voor de camera te staan, weet ik als geen ander hoe je daar écht mee om hoort te gaan. Ik voel aan wat jij nodig hebt en pas dat op een ongedwongen, fijne manier toe.

Mijn werkwijze

Het is voor veel mensen een grote drempel om zichzelf voor een camera te zien staan, laat staan een fotoshoot daadwerkelijk te boeken. Maar het is zó waardevol (en belangrijk) om mooie, hoogwaardige foto’s te hebben van jezelf, met je partner, je kinderen, je familie, je vrienden.. 

Een fotoshoot zorgt ervoor dat jij je zelfverzekerder voelt. Je kijkt met veel plezier terug naar deze ervaring en het belangrijkste; jij hebt prachtige foto’s die voor altijd blijven bestaan, een tastbare herinnering.. dat is onbetaalbaar!

bespreek vrijblijvend je wensen 

Neem contact met mij op

+31 6 53 90 33 14
info@martensfotografie.nl

© Susanne Martens Fotografie 2020