Mijn werkwijze

'Mijn foto’s herken je terug aan de spontane stijl.'

Ik voel mij telkens weer vereerd dat ik de emoties van mensen mag vastleggen. Vanaf het eerste contact bruis ik van de ideeën om zo elke shoot persoonlijk te maken. Daarbij ben ik oprecht geïnteresseerd in de mensen die ik mag fotograferen. Wie zijn ze? Waar houden ze van? Wat is hun verhaal? Dit zijn voor mij de belangrijkste handvaten voor een uniek eindresultaat.

Ik krijg vaak te horen “maar ik ben totaal niet fotogeniek” en “ik heb geen ervaring met poseren”. Bij mij hoef je niet het gevoel te hebben dat je moet poseren. Ik geef met een subtiele benadering aanwijzingen om hét moment te vangen in een sfeervol en spontaan beeld. 

‘Fotograferen is mijn werk en tijdens het werk maak ik plezier!’

'Bij het zien van de foto's voelt het alsof je het moment herleeft.'

Vooraf zullen we je wensen bespreken tijdens een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch, op locatie of bij jou thuis plaatsvinden. Je zal misschien al inspiratie opgedaan hebben. Deel dit gerust met mij zodat ik een duidelijk beeld krijg, dan zorgen we samen voor een persoonlijk en eigen resultaat.

Ik woon in Rotterdam maar mijn werkgebied is oneindig. In samenspraak bepalen we de perfecte locatie om de foto’s te maken. Dit kan buiten in de natuur, op locatie of bij jou thuis. Heb je meerdere locaties in gedachten en kan je niet kiezen; samen gaan we van A naar B. Enkele dagen voor de shoot ontvang je van mij de nodige tips en praktische informatie. En dan is het zover.. de shoot! Na afloop sta ik telkens weer te springen om direct aan de slag te gaan met de foto's. Ik zit dan nog echt in hét moment.Je ontvangt alle (ja écht alle) bewerkte foto's in hoge kwaliteit via WeTransfer. Er zijn dus geen extra kosten achteraf. Wel zo fijn toch..

‘Goede voorbereiding is het halve werk.’

Volg mij op Social Media!

Blijf op de hoogte van mijn meest recente foto opdrachten. Raak geïnspireerd en doe mee aan leuke (gratis) winacties!

Voor al jouw vragen

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik beantwoord graag je vragen, denk met je mee en geef je advies.

  • info@martensfotografie.nl
  • 0653903314

Contact formulier

  • 0653903314
  • info@martensfotografie.nl
  • Nederland
  • KVK 73794384